Menu
header photo

Mesin Cendawan Bimbo

Pembekal Mesin Cendawan No. 1 di Malaysia

Blog posts October 2017

Asap berkepul-kepul dalam rumah cendawan?

MESIN CENDAWAN MESIN BAGGING 4 LUBANG
.
kali ni kita ke ulu yam .. dari persimpangan genting sempah .. naik ke genting highland n turun plak ke ulu yam .. jalan mmg mencabar.. 

  

 


ni sorang lg anak didik lan jofarm... mmg terbaek lah boss lan .. 
kali ni taukey dia x d .. papa …

Read more

Jadilah cantik dengan " TIDAK BERDUSTA"

Jadilah tampan dengan "KEJUJURAN"
Jadilah cantik dengan " TIDAK BERDUSTA"
.

 


lokasi : farm hilman ghazali
jenis alatan : mesin bagging 4 lubang
.
#MesinCendawan
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#BimboTrading
.
www.mesincendawan.com

Read more

taukey muda cendawan

taukey muda kita sorang ni baru je bermula ngan projek cendawan ni .. sebagai permulaa beliau menjadikan bekas rumah family sebagai rumah cendawan beliau.
.
ape yg menarik ttg anak muda ini ialah bonding beliau ngan bapanya .. mcm geng2.. mcm best buddy.. 
jeles giler abe wan .. 
.

 


Read more

patut laaa org panggil dia otai

masa mula2 sampai kt farm pakdo rahim ni .. saya terkejut gak .. mcm mana la jabatan pertanian boleh TER bagi bantuan mesin ni kt beliau.. sedangkan rumah2 cendawan beliau dah kosong.. ada 1 rumah je yg ada bag cendawan.. tu pun kira macam dah 2bln kua hasil.
.
tanya punya tanya .. rupa2nya kawasa…

Read more

KESILAPAN BANYAK BUSINESS OWNER.

KESILAPAN BANYAK BUSINESS OWNER.

1) Masih "sibuk" di bahagian OPERATION/DELIVERY (Dialah packing, dialah hantar, dialah tulis resit, dialah update stock. Ape ni !)

2) Tidak DELEGATE kerja kerja tersebut

3) Being RASHID RASHIDAH (semua benda ko nak buat)

Thats why you TAK GROW! Maintain…

Read more

HANTAR MESIN CENDAWAN 1000KM!

  

   

.
hari ni sungguh panas.. mcm nk cair otak .. hahhahha

Read more

wikipedia.org - Cendawan_tiram

TERKEJUT MAK..!!
.
dok godek2 citer pasai cendawan sekali terbuka wikipedia.. 
.
selebihnya kena baca sendiri kenapa saya terkejut tu .. hihhhihi.
.
https://ms.wikipedia.org/wiki/Cendawan_tiram

 

 

Read more

BOLEH KE JADI JUTAWAN DENGAN CENDAWAN

 

1) Tahu ‘figure’ yang nak dicapai dengan jelas.
Ada orang nak jadi jutawan, tapi tak tahu berapa jumlah yang beliau nak buat samada dalam kerjaya atau perniagaan mereka dan bila tarikh mereka nak capai. Contoh, ada beza orang yang nak capai RM1juta dalam tempoh 10 tahun akan datang de…

Read more

DISCOUNT GILA2

nk tak kalau ada mesin yg boleh bantu anda membuat bag tanpa sakit2 pinggang, tanpa stres2 sbb bag tak sama saiz dan x sama padat..??
.

.
kenapa kena komen/mesej saya dgn segera, sebab 5 orang terawal
komen/mesej saya utk dapatkan mesin ni, saya akan bg discount sbanyak RM500.. ye discount rm50…

Read more

KAMI KONGSI 'LIVE'

GERAN 1JUTA UTK PROJEK CENDAWAN


Haaa.. Amacam.. Sibuk dk buat alasan susah nk dptkn geran bantuan drpd agensi. Ni sahabat kita bkn stakat dpt 10k, 20k.. 1juta trus..
.
Mcm mana dia dpt.. Kena USAHA la babe..
.


Geran atau pegawai yg nk bg ni x datang bgolek kt farm kita..
Geran atau pegawai yg nk bg tu x tahu pn anda…

Read more

5 SEBAB KENAPA BISNES KITA MASIH BERADA DI LEVEL YANG SAMA

.
1. Owner bisnes takut untuk grab peluang yang besar. 
Kalau confident untuk ambik peluang pun takda,
macam mana nak pergi ke tahap seterusnya? 
.
2. Fefeeling berada di "comfort zone".
Rasa tak perlu untuk berkembang lagi. 
.
3. Tak jelas hala tuju syarikat. Visi, misi, objektif syarika…

Read more

MESIN CENDAWAN.


OK.. dh penuh 1 lori.. Abg lori jom kita...

 

Jom tonton video 

Read more

SUKANYA DIA...

Penantian satu penyeksaan.
Betul tak boss..??
.
Skang dh x payah dk stress2 gaul habuk pakai skup dan isi manual dlm bag.. 
Mesin cendawan BIMBO dh ada.. Hahahhaa..
.

  


Mana lg pasa.. Mana lg kedai runcit.. Mana lg restoran.. Mana lg tmpt goreng, goreng pisang. Semua nk stat tembak …

Read more

SALAM CERIA MUSHROOM GROWERS

SALAM CERIA
MUSHROOM GROWERS

Tonton video ucapan 

 

Read more

15 Blog Posts

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.