Menu
header photo

Mesin Cendawan Bimbo

Pembekal Mesin Cendawan No. 1 di Malaysia

Blog posts March 2018

Happy Weekend..

Never Give up and keep fighting until you succeed.

Read more

CENDAWAN KUKUR TUMIS PEDAS - Credit: Anim Ismail

Hai semua. Kalau lah korang beli cendawan kukur kan, korang masak apa ea?? Tapi selalunya bila sebut je cendawan kukur mesti orang akan masak goreng telur atau masak lemak kan? Tapi hari ni kami nak share resepi cendawan kukur tumis pedas pulak ye. Cuba sekali pasti ummmmppphhh….
.
.
BAHAN-…

Read more

TAUKEY CENDAWAN PAKA, TERENGGANU

Ni antara contoh usahawan bimbingan jab pertanian yg berjaya.. Dr tahun 2016 kak na n abe ni dpt mesin bagging, mixer dan steamer.. Projek cendawan merupakan sumber pendapatan utama keluarga ini..
.
Bangga saya bila mesin cendawan yg kami bekalkan ni masih gagah berdiri.. Heheheh..
.
Kali ni kit…

Read more

BILLBOARD CENDAWAN

Bila la nak naik billboard ni kt kl..??
.
Nk berangan-angan sket.. Jgn marah ye.. Hihihihi..


 

Read more

CUSTOM BUAT IKUT SAIZ PLASTIK BAG

Hangpa tau dak.. 
CORONG NI, KITA BOLEH CUSTOM BUAT IKUT SAIZ PLASTIK BAG MASING2
.
So.. Senang la kan.. Dh tau plastik bag saiz ape yg senang dapat kt kawasan kita.. Saiz tu la habaq kt kami utk kami buat mesin cendawan bos2 skalian..
.
Jgn lupa roger kami kalau berminat nk dapatkan mesin…

Read more

HARI ISNIN

Assalamualaikum dan hai semua..
.
SELAMAT BEKERJA SEMUA..


 

Read more

“PEMASARAN SEMATA-MATA TIDAK CUKUP UNTUK BERJAYA”

“PEMASARAN SEMATA-MATA TIDAK CUKUP UNTUK BERJAYA”

Bila kita sebut je tips untuk Berjaya dalam perniagaan mesti ramai yang kata pemasaran yang mantap sudah memadai untuk Berjaya.

Ya memang betul, tetapi pemasaran yang mantap tanpa teamwork yang cekap anda mungkin tidak akan bertahan lam…

Read more

SOKONGAN KELUARGA AMAT BERMAKNA

BISNESS SEORANG ISTERI AKAN LEBIH POWER BILA ADA FULL SUPPORT DARI HUSBAND DAN FAMILYNYA
.

Hi geng.. Last 2 weeks kita ada hntr mesin kt kg bukit kepong.. Teruja nk ber kamikaze je rasanya.. Hahahha..
.
Ape2 trkejut lah bila j.pa ngan puan nurul ni.. Dia mmg dpt fully support dr cik husban…

Read more

Funder bg projek ini..

SAYA, KAK YAH N SUAMINYA MR.MARTIN
adalah funder bg projek ini..

-ulas abg fazli semasa kami hntr mesin cendawan di pagoh last week.
.
Ni br betol2 otai.. Team semua dh lengkap.. Siap ngan boss production n boss marketing..
.
Insya Allah dgn adanya mesin mixer 2in1 300kg n steamer 1,000bag..…

Read more

PERJUMPAAN DGN TAUKEY

KEDAI MESIN & JENTERA DI KB
.
Nk bisnes mesin cendawan..??
PM now..

Read more

Cendawan kukur

Jom serbu PASARAYA HERO terdekat utk dapatkan cendawan kukur @ cendawan sisir

 

 

Read more

BUAT BAJA PN PAKAI MESIN CENDAWAN..??

Ya.. Especially utk pembuatan baja kompos.. Mesin yg di tempah oleh saudara fauzi dr tapah ni digunakan utk membungkus baja kompos tinja arnab dan habuk kayu dr bag cendawan expired ini.. 
.
Dgn adanya function setting berat bag, saudara fauzi boleh packing bajanya mengikut tempahan pelanggan..

Read more

STEAMER 2000 BEG

BAPAK BESAR..
.
Model steamer 2,000 bag
First time dapat order.. 

 

Read more

STEAMER OH STEAMER

STEAMER OH STEAMER

 

Read more

perusahaan cendawan

Hari ni sepetang bersama org kuat jabatan pertanian.. Membincangkan isu semasa perusahaan cendawan.
.
POSITIF
.
Nntkan hasilnya..

 

  

Read more

15 Blog Posts

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.