Menu
header photo

Mesin Cendawan Bimbo

Pembekal Mesin Cendawan No. 1 di Malaysia

CARA BUAT BAJA KOMPOS SECARA PERCUMA ..??

anda percaya atau tidak.. kt malaysia ni dah ada 2 syarikat yg tidak mengusahakan cendawan tp mmg serious mengkormesialkan baja kompos dari bag media cendawan yg terpakai .. 

 


satu kat alor star, kedah (pengusaha cina) 
dan satu lg kt langkap, perak (pengusaha melayu)
.
so .. bg penanam cendawan .. nk buat yg mana satu ..??
buat dua2 laaaaa .. baru boleh dinamakan sebagai intergrated farming.. tiada sisa
.
haaa .. NAK TAK KALAU SESIAPA YG BELI MESIN BAG CRUSHER DARI BIMBO, KAMI AKAN AJAR CARA BUAT BAJA KOMPOS SECARA PERCUMA ..??
.
Macam mana .. ?? saya spent rm1,000 belajar cara nk buat baja kompos ni .. semata2 nk ajar kawan2 pengusaha cendawan.. tp ilmu ni saya nk bg for FREE .. sape NAK ..??
.
adil la kan .. mesin bag crusher ni kena la ada .. baru boleh buat secara komersial .. takkan nk buang habuk dari bag expired tu pakai tangan .. tak habis boss .. hahahhahha .. 
.
sape nk pm kat bawah ye ..
limited time offer
.
ps.. video test mesin kt ppk seri pulau 2 tahun lepas bersama sahabat taukey sate pulau pinang.. hahahahah
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#MesinCendawan
.
www.mesincendawan.com

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.