Menu
header photo

Mesin Cendawan Bimbo

Pembekal Mesin Cendawan No. 1 di Malaysia

MESIN BAGGING 4LUBANG DGN TAUKEY TELUK INTAN

December 5, 2017


Assalamualaikum semua..
.
[TB]
.
nmpak gayanya lps ni mmg kena tambah rumah baru la boss .. rumah 2 tingkat tinggalan family tu rasanya dah tak boleh tampong production cendawan pasni .. at least kena dapatkan 50kg hasil setiap hari .. baru best kongsi .. of course lg banyak lg best lah kan ..
.
ape yang penting..??
bkn kerjasama.. 
tp MARKETING.. kena rancakkan marketing supaya boleh buat n jual banyak2 .. ke macam mana boss .. heheheh .. 
.
tq boss ariff n partner beliau boss izwan kerana mepercayai kami utk jadi pembekal mesin cendawan.
.
oh lupa .. tq gak sbb belanja kami makan durian .. best sgt2 .. tak perasan pn dh habis .. ingt kan @juan susuk dale poket slua .. hahahahaha .. nasib baik ore tu makey ubat jah .. kalu dok tok de ko ambo durie tu .. hahahahha.
.
haa .. lps ni kawan2 area teluk intan yg nk makan cendawan fresh .. boleh pm direct tuan arif ni .. 
.
semoga projek cendawan bos2 lebih sakses dimasa akan datang.
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#MesinCendawan
.
www.mesincendawan.com

 

  

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.