Menu
header photo

Mesin Cendawan Bimbo

Pembekal Mesin Cendawan No. 1 di Malaysia

MESIN CENDAWAN TERLARIS 2017

alhamdulillah.. base on data setakat november 2017 di bawah adalah senarai mesin terlaris yg penanam cendawan seluruh malaysia ambil dari kami:

1. MESIN BAGGING 4 LUBANG 
- 15UNIT

2. MESIN MIXER & BAGGING 2IN1 
- 15 UNIT

3. MESIN BAGGING 8 LUBANG 
- 13UNIT

 

  

  

  

   

    

  


Mesin bagging 4 lubang ni .. baru je kami rasmi awal tahun 2016.. tapi zzaaaassss trus melonjak naik dia punya order ketangga pertama.. maybe sebab mesin ni berkeupayaan yg sama dengan bagging 8 lubang tp sedikit perlahan...
setakat nk buat 1,000bag sehari mmg pejam mata je .. hahahha
.
tapi nampak penenam baru yg mensasarkan pengeluaran cendawan 50kg sehari pn ramai yg memilih mesin mixer & bagging 2in1 ni .. mesin ni berkeupayaan membuat 500bag sehari dgn hanya 2 orang pekerja.. amacam ..boleh la kan .. jimat, dah tak payah beli mesin mixer berasingan
.
dan mesin yg tersohor sepanjang zaman .. berada di kedudukan ke 3 tahun 2017 ni .. 
mesin bagging 8 lubang masih mendapat sambutan dari penanam cendawan seluruh negara.. mesin bagging ni mampu membuat bag sehingga 2,000bag sehari dan direka khas utk pengusaha yg mempunyai market cendawan yg mantap.. terbaek..
.
ape2 pun target production pembuatan bag cendawan sahabat2, call saya terus di talian 0199827769.. insya Allah saya boleh bantu utk memilih mesin model mana yg sesuai dgn anda.. call tau .. saya tunggu.. 
.
bab harga.. mmg confirm kita termurah dipasaran dan ada jaminan 1 tahun lg .. 
.
yg tak pandai nk guna pn x pe .. kami akan datang ajar cara nk guna n nk setting mesin.. 
amacam .. 
call now 0199827769 wan
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#MesinCendawan
.
www.mesincendawan.com

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.