Menu
header photo

Mesin Cendawan Bimbo

Pembekal Mesin Cendawan No. 1 di Malaysia

patut laaa org panggil dia otai

October 24, 2017

masa mula2 sampai kt farm pakdo rahim ni .. saya terkejut gak .. mcm mana la jabatan pertanian boleh TER bagi bantuan mesin ni kt beliau.. sedangkan rumah2 cendawan beliau dah kosong.. ada 1 rumah je yg ada bag cendawan.. tu pun kira macam dah 2bln kua hasil.
.
tanya punya tanya .. rupa2nya kawasan farm pakdo rahim kita ni adalah kawasan banjir.. mmg tiap2 tahun rumah cendawan beliau akan ditenggelami air .. so .. projek2 pembuatan bag atau pengutipan hasil cendawan hanya akan berlangsung selama 10bulan atau 11 bln sahaja .. bln 12 jarang sekali ada bag .. 
 

 .
ooo begitu rupa2 nya cerita beliau .. patut laaa org panggil dia otai .. terbaek lah planning pakdo rahim ni .. 
.
di harap dgn mesin yg kami bekalkan ini dapat membantu meringan kerja2 membuat bag cendawan beliau .. 
.
terima kasih kpd jabatan pertanian tumpat kerana memberi kepercayaan kpd kami utk membekalkani mesin cendawan, mesin bagging 4 lubang utk projek cendawan pakdo rahim .. 
.
share n like post ini sekiranya ianya bermanfaat
.
#JutawanCendawan
#Cendawan
#MesinCendawan
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
.
www.mesincendawan.com

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.