Artikel & Berita

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

28 minutes ago

Mesin cendawan BIMBO

TAUKEY CENDAWAN PENDANG
.
Pendang ni sbenarnya kampung pakcik abe we je.. Ingt kn nk g kt rmh kak hatikah kita ni.. Tp ada kerja urgent plak nk kena setel.. Trpaksa team abe we je g hntr..
.
Haaaa.. Siap sedia org kawasan pendang.. Nk makan cendawan tiram fresh.. Boleh p cari kak Hatikah kita ni.. Fresh from farm..
.
All the best utk akak n family
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#cendawantiram
#bimbotechtm
... See MoreSee Less

TAUKEY CENDAWAN PENDANG
.
Pendang ni sbenarnya kampung pakcik abe we je.. Ingt kn nk g kt rmh kak hatikah kita ni.. Tp ada kerja urgent plak nk kena setel.. Trpaksa team abe we je g hntr..
.
Haaaa.. Siap sedia org kawasan pendang.. Nk makan cendawan tiram fresh.. Boleh p cari kak Hatikah kita ni.. Fresh from farm..
.
All the best utk akak n family
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#CendawanTiram
#BIMBOTechTM

TERBARU..!!
MIXER 50KG

Haaa.. Mixer 50kg ni.. Sebenarnya utk pengusaha baja organik secars kecilan.. Depa nk buat projek kecil kecilan katanya..

Kalau utk geng cendawan x brape rekemen laa.. Plg kecik.. Amek yg 100kg.. Kalau x, serba salah nnt.. 100bag ni kejap je.. Hihihihi..
.
Agak2 la.. Boleh ke kalau abe qe nk telangkupkan mixer 50kg ni.. Atas mixer 150kg.. Ce teka.. Ce teka..
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#cendawantiram
#bimbotechtm
... See MoreSee Less

TERBARU..!!
MIXER 50KG

Haaa.. Mixer 50kg ni.. Sebenarnya utk pengusaha baja organik secars kecilan.. Depa nk buat projek kecil kecilan katanya..

Kalau utk geng cendawan x brape rekemen laa.. Plg kecik.. Amek yg 100kg.. Kalau x, serba salah nnt.. 100bag ni kejap je..  Hihihihi..
.
Agak2 la.. Boleh ke kalau abe qe nk telangkupkan mixer 50kg ni.. Atas mixer 150kg.. Ce teka.. Ce teka..
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#CendawanTiram
#BIMBOTechTM

TATKALA RAMAI SAHABAT2 PENGUSAHA CENDAWAN MENGELUH KOS BAG CENDAWAN MENINGKAT..

Sahabat kita ni setel .. jimat 5sen per bag utk time kukus je ..

dgn penghasilan bag cendawan 500bag sehari.. makna dia jimat rm25 sehari n rm500 sebulan ..

boleh la kan .. sape nk kasi rm500 sebulan free2 .. hihhhiihihi
all the best bro ..hati2 main ngan kayu api tu ..

#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#cendawantiram
... See MoreSee Less

TATKALA RAMAI SAHABAT2 PENGUSAHA CENDAWAN MENGELUH KOS BAG CENDAWAN MENINGKAT..

Sahabat kita ni setel .. jimat 5sen per bag utk time kukus je .. 

dgn penghasilan bag cendawan 500bag sehari.. makna dia jimat rm25 sehari n rm500 sebulan .. 

boleh la kan .. sape nk kasi rm500 sebulan free2 .. hihhhiihihi
all the best bro ..hati2 main ngan kayu api tu .. 

#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#CendawanTiram

Comment on Facebook

Xpanas ke ddk atas tu Abe we

NAK GERAN RM15,000 UTK PROJEK CENDAWAN..??

Ni satu lg lobang nk dpt geran rm15k
Syarat umur 18 - 30tahun
Dh mula atau tidak projek x kisah

Daftar online segera

tube.smecorp.gov.my/
... See MoreSee Less

NAK GERAN RM15,000 UTK PROJEK CENDAWAN..??

Ni satu lg lobang nk dpt geran rm15k
Syarat umur 18 - 30tahun
Dh mula atau tidak projek x kisah

Daftar online segera

https://tube.smecorp.gov.my/

Comment on Facebook

Aisey... Dah terlajak 2tahun 😆

19 LUBUK JUAL CENDAWAN SEGAR

lps habis tonton .. make sure tag kawan2, like n share ye ..
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Waalaikumsalam

Tq abe wan..☺️

Mantap !

Bluess Selamber

"9 AMALAN ASAS DALAM PENGURUSAN PENYAKIT DAN PEROSAK"
.
.
Penyakit dan perosak antara yang paling digeruni oleh semua penanam cendawan. Kenapa ?
.
Kerana ia menjadu salah satu penyumbang kepada kerugian.. Jadi hari nie saya nak kongsi tips amalan asas pengurusan penyakit dan perosak.
.
Semoga bermanfaat.
.
Share dengan kawan2 penanam cendawan kita.
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

Load more

Dapatkan Info Terkini

Makro Engineering

1177 Jalan Guchil Bayam,

15200 Kota Bharu,

Kelantan.

+60 19 982 7769

admin@mesincendawan.com

Perlu bantuan? PM kami!

Kami di sini untuk membantu anda! Jangan teragak-agak untuk bertanya kepada kami. Klik di bawah untuk mulakan chat dengan wakil kami.

Pengurus

Abe Wan

Online

Abe Wan

Hi, apa boleh saya bantu? 00.00