Artikel & Berita

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

14 hours ago

Mesin cendawan BIMBO

Salam Jumaat !
.
.
.
.
Jom kita amalkan 5 tips dibawah agar Allah SWT permudahkan segala urusan kita dan dimurahkan rezeki.. Ameenn..
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

Salam Jumaat ! 
.
.
.
.
Jom kita amalkan 5 tips dibawah agar Allah SWT permudahkan segala urusan kita dan dimurahkan rezeki.. Ameenn.. 
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia

2 days ago

Mesin cendawan BIMBO

KALAU NK BERBISNES
YAKIN LAH DGN BISNES ANDA
.
Good morning growers
... See MoreSee Less

KALAU NK BERBISNES
YAKIN LAH DGN BISNES ANDA
.
Good morning growers

Comment on Facebook

Terbaik bosku

Good morning Bo's ,mantap bosku

Yes yes yes

Padu bossku

KALAU TAUKEY DIA HENSEM,
CENDAWAN YG KUA PN MESTI HENSEM GAK KAN..
.
Haaa.. Ni sorg lg taukey muda yg yakin dia boleh jana pendapatan dgn projek cendawan..
.
Asal beli bongkah yg dh matang.. Lps tu trai buat bag secara manual.. Gaul manual, isi bag manual.. Dh tiba boss kita ni ada mesin sendiri..
.
Maklumlah.. Kalau berterusan buat bag cendawan ni.. Nnt patah pinggang.. Hahahahha..
.
Projek cendawan ni.. Jnji ada market je.. Kita buat sungguh2 insya Allah berjaya..
.
All the best boss
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#mesincendawanbimbo
... See MoreSee Less

KALAU TAUKEY DIA HENSEM,
CENDAWAN YG KUA PN MESTI HENSEM GAK KAN..
.
Haaa.. Ni sorg lg taukey muda yg yakin dia boleh jana pendapatan dgn projek cendawan.. 
.
Asal beli bongkah yg dh matang.. Lps tu trai buat bag secara manual.. Gaul manual, isi bag manual.. Dh tiba boss kita ni ada mesin sendiri..
.
Maklumlah.. Kalau berterusan buat bag cendawan ni.. Nnt patah pinggang.. Hahahahha.. 
.
Projek cendawan ni.. Jnji ada market je.. Kita buat sungguh2 insya Allah berjaya..
.
All the best boss
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#MesinCendawanBIMBO

SAPE KENAL AWEK CENDAWAN NI..
.
Ni antara awek cendawan kt johor. Semua mesin cendawan lain dia ambil dr china.. X tau yg abe we pn bekalkan juga mesin cendawan.. Dan lg murah dr china punya.. Huhuhuh..
.
Nmpak sgt abe we ni x serious buat kerja.. Sbb misi abe we ialah membantu semua pengusaha cendawan utk dapatkan mesin cendawan yg plg sesuai dgn projek masing2..
.
Ghope2 nya ada lg x tau.. Minta ampun yaa 🙏
.
Dh banyak buat katanya.. Tp banyak gak x jd.. Sbb x leh capai suhu 100°C dlm masa singkat..
.
All the best lah in your future mushroom business sis..
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#mesincendawanbimbo
... See MoreSee Less

SAPE KENAL AWEK CENDAWAN NI..
.
Ni antara awek cendawan kt johor.  Semua mesin cendawan lain dia ambil dr china.. X tau yg abe we pn bekalkan juga mesin cendawan.. Dan lg murah dr china punya.. Huhuhuh..
.
Nmpak sgt abe we ni x serious buat kerja.. Sbb misi abe we ialah membantu semua pengusaha cendawan utk dapatkan mesin cendawan yg plg sesuai dgn projek masing2.. 
.
Ghope2 nya ada lg x tau.. Minta ampun yaa 🙏
.
Dh banyak buat katanya.. Tp banyak gak x jd.. Sbb x leh capai suhu 100°C dlm masa singkat..
.
All the best lah in your future mushroom business sis.. 
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#MesinCendawanBIMBO

Comment on Facebook

Wau...kalau ceq pakai 2 HPG dalam masa 2½ jam boleh sampai 100 darjah

Projek kat mana tu

Nak capai 100drjah dlm masa singkatan kena ada kipas... N kurangkan segi2 dlm tong tu tuan

" BUAT APA SAKIT PINGGANG, MESIN KAN HADO "
.
.
.
.
Rata-rata pegusaha cendawan yang buat bongkah manual mesti ada masalah nieee.. Patah pinggang nak menggaul. Tak habis dengan masalah patah pinggang.
.
Tup Tup Tup..
.
Pekerja yang ada plak lari pi kerja tempat lain. Haduii serabut kepala betoi.. Cuba bayangkan kalau korang ada mesin cendawan ? Alahai seronoknyaa. Semua dibuat, kita tukang masukkan je.. Yang nie confirm2 setia dan xlari.. hihihi.
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#JomKayaDenganCendawan
... See MoreSee Less

 BUAT APA SAKIT PINGGANG, MESIN KAN HADO  
.
.
.
.
Rata-rata pegusaha cendawan yang buat bongkah manual mesti ada masalah nieee.. Patah pinggang nak menggaul. Tak habis dengan masalah patah pinggang. 
.
Tup Tup Tup.. 
.
Pekerja yang ada plak lari pi kerja tempat lain. Haduii serabut kepala betoi.. Cuba bayangkan kalau korang ada mesin cendawan ? Alahai seronoknyaa. Semua dibuat, kita tukang masukkan je.. Yang nie confirm2 setia dan xlari.. hihihi. 
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
#JomKayaDenganCendawan

Comment on Facebook

Yg belom ada uangy jadi belom kebeli tu mesin... Terpaksa dwh pinggang sakitty😄😄😄

Hebakkk bos

Ramai orang kita buat sesuatu hanya ala kadar tapi mahukan hasil yang luar biasa.
.
Acano tu ??
.
Sifu abe wea kata " Kalau nak buat sesuatu, buat sungguh-sungguh. Kalau taknak buat tak payah buat ".
.
Sesungguhnya hasil yang luar biasa datang daripada usaha yang luar biasa. Dapat ke dapat ?
.
#CendawanTiram
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

Ramai orang kita buat sesuatu hanya ala kadar tapi mahukan hasil yang luar biasa. 
.
Acano tu ?? 
.
Sifu abe wea kata  Kalau nak buat sesuatu, buat sungguh-sungguh. Kalau taknak buat tak payah buat . 
.
Sesungguhnya hasil yang luar biasa datang daripada usaha yang luar biasa. Dapat ke dapat ?
.
#CendawanTiram
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
Load more

Dapatkan Info Terkini

Makro Engineering

1177 Jalan Guchil Bayam,

15200 Kota Bharu,

Kelantan.

+60 19 982 7769

admin@mesincendawan.com

Perlu bantuan? PM kami!

Kami di sini untuk membantu anda! Jangan teragak-agak untuk bertanya kepada kami. Klik di bawah untuk mulakan chat dengan wakil kami.

Pengurus

Abe Wan

Online

Abe Wan

Hi, apa boleh saya bantu? 00.00