Artikel & Berita

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

CIKGU WONG N PARTNER DIA
.
Dh lama x jmpa kawan yg buat projek dlm rmh kedai.
.
Se ingt abe we..
+ Farhan pontian,
+ Mr tee bandar melaka,
+ Nama ape ntah sorg kt baling rasanya,
+ N ni cikgu wong kt tanah merah
.
So kenape kawan2 kita ni p buat dlm rmh kedai..??
.
Jawapannya x lain x bkn.. Sbb sewa nya murah sgt2.

Mcm cikgu wong ni.. Sewa dia baru rm300 utk keluasan 20' × 80'
.
Ok sgt2 la kan..

Next dia akan dptkn kedai2 sebelahnya pula.. 3 tingkat sewa rm800 je kalau x silap abe we..
.
Terbaek lah cikgu wong..
.
All the best dlm bisnes boss
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

CIKGU WONG N PARTNER DIA
.
Dh lama x jmpa kawan yg buat projek dlm rmh kedai.
.
Se ingt abe we.. 
+ Farhan pontian, 
+ Mr tee bandar melaka,
+ Nama ape ntah sorg kt baling rasanya,
+ N ni cikgu wong kt tanah merah
.
So kenape kawan2 kita ni p buat dlm rmh kedai..??
.
Jawapannya x lain x bkn.. Sbb sewa nya murah sgt2.

Mcm cikgu wong ni.. Sewa dia baru rm300 utk keluasan 20 × 80
.
Ok sgt2 la kan.. 

Next dia akan dptkn kedai2 sebelahnya pula.. 3 tingkat sewa rm800 je kalau x silap abe we.. 
.
Terbaek lah cikgu wong..
.
All the best dlm bisnes boss
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia

Comment on Facebook

Mantap

Wah dekat mama rumab kedai yang murah ni bestnyaaaaaa

Yakin dengan diri sendiri yang kita boleh berjaya. Sentiasa bersikap dan berfikiran positif. Abaikan segala kata-kata atau aura negatif di sekeliling kita.
.
Teruskan bersemangat. Semoga kita semua kaya dan berjaya !
... See MoreSee Less

Yakin dengan diri sendiri yang kita boleh berjaya. Sentiasa bersikap dan berfikiran positif. Abaikan segala kata-kata atau aura negatif di sekeliling kita. 
.
Teruskan bersemangat. Semoga kita semua kaya dan berjaya !

SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA UMAT ISLAM !
.
.
Abe we dan semua team bimbo nak ambil kesempatan untuk memohon maaf jika ada terkurang atau terkasar bahasa sepanjang berurusan dengan abe we n team bimbo.
.
Apapun kami nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN.
.
#staysafe
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

SALAM AIDILFITRI UNTUK SEMUA UMAT ISLAM !
.
.
Abe we dan semua team bimbo nak ambil kesempatan untuk memohon maaf jika ada terkurang atau terkasar bahasa sepanjang berurusan dengan abe we n team bimbo.
.
Apapun kami nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN.
.
#StaySafe
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia

Comment on Facebook

Selamat hari raya

Selamat Hari Raya !

Selamat Hari Raya

Selamat Hari raya

*SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.* Harta paling berharga adalah sabar. Teman paling setia adalah amal. Ibadah paling indah adalah ikhlas. Keperibadian paling tinggi adalah iman. Pekerjaan paling berat adalah memaafkan. Dengan rendah diri ingin saya ucapkan:- Andai jemari tak sempat berjabat Jika raga tak bisa bersua Bila ada kata membekas luka Semoga pintu maaf masih terbuka dengan ucapan selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin. * 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ • • ˚sᴇʟᴀᴍᴀᴛ★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ • •。★ʜᴀʀɪ ʀᴀʏᴀ!★ 。* • ˚。 ° 。 ° ˛˚˛ * Π____。˚ ˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚ sᴇʟᴀᴍᴀᴛ ᴍᴇɴʏᴀᴍʙᴜᴛ ʜᴀʀɪ ʀᴀʏᴀ ᴀɪᴅɪʟғɪᴛʀɪ ʏɢ ʙᴀᴋᴀʟ ᴛɪʙᴀ ᴍᴀᴀғ ᴢᴀʜɪʀ ᴅᴀɴ ʙᴀᴛɪɴ *Ikhlas dari Krul mike sekeluarga*

开斋节快乐

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

Slmt Ari Raya aidilftiri jgk abg we Dan Tema

Selamat hari raya tauke...

Slmt ari raya maaf zahir batin

View more comments

assalam boss

Zakat fitrah dah setel ke boss..??

Kalau zakat fitrah dah setel .. zakat perniagaan mcm mana plak.. ??

sikit banyak x penting..
janji bayar .. ke mcm mana boss..??

*Zakat perniagaan dan zakat simpanan utk tahun lps, biasanya saya bayar dlm bln ramadhan tahun ni ... nk pahala lbh la katakan ..
ni pn baru balik dari majlis agama... sib baik ingt .. hahahhaah..

boss mcm mana .. dah setel ke .. ??

Semoga dgn pensucian harta ni.. bisnes kita bertambah maju..

All the best boss..
Stay safe
N selamat berpuasa
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

assalam boss

Zakat fitrah dah setel ke boss..??

Kalau zakat fitrah dah setel .. zakat perniagaan mcm mana plak.. ?? 

sikit banyak x penting.. 
janji bayar .. ke mcm mana boss..??

*Zakat perniagaan dan zakat simpanan utk tahun lps, biasanya saya bayar dlm bln ramadhan tahun ni ... nk pahala lbh la katakan .. 
ni pn baru balik dari majlis agama... sib baik ingt .. hahahhaah.. 

boss mcm mana .. dah setel ke .. ??

Semoga dgn pensucian harta ni.. bisnes kita bertambah maju..

All the best boss..
Stay safe
N selamat berpuasa
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia

Belajar mensyukuri apa yang kita ada. Manfaatkan sebaik yang mungkin apa yang kita ada..
.
Semoga Apa yang kita usahakan akan tercapai.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

Belajar mensyukuri apa yang kita ada. Manfaatkan sebaik yang mungkin apa yang kita ada.. 
.
Semoga Apa yang kita usahakan akan tercapai. 
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia

Salam Jumaat !
.
.
.
Sekadar peringatan untuk diri sendiri dan juga orang lain😊
Solatlah walaupun dengan terpaksa, Kerana solat adalag tiang agama.
.
Jika tidak solat akan runtuhlah tiang agama dalam diri
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

Salam Jumaat ! 
.
.
.
Sekadar peringatan untuk diri sendiri dan juga orang lain😊
Solatlah walaupun dengan terpaksa, Kerana solat adalag tiang agama. 
.
Jika tidak solat akan runtuhlah tiang agama dalam diri 
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
Load more

Dapatkan Info Terkini

Makro Engineering

1177 Jalan Guchil Bayam,

15200 Kota Bharu,

Kelantan.

+60 19 982 7769

admin@mesincendawan.com

Perlu bantuan? PM kami!

Kami di sini untuk membantu anda! Jangan teragak-agak untuk bertanya kepada kami. Klik di bawah untuk mulakan chat dengan wakil kami.

Pengurus

Abe Wan

Online

Abe Wan

Hi, apa boleh saya bantu? 00.00