Artikel & Berita

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

2 months ago

Mesin cendawan BIMBO

Salam Jumaat semua !
.
.
.
Semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah S.W.T.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

Salam Jumaat semua !
.
.
.
Semoga urusan kita semua dipermudahkan oleh Allah S.W.T. 
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia

Comment on Facebook Salam Jumaat semua !...

Waalaikummussalam bos..amin

Aminn

2 months ago

Mesin cendawan BIMBO

That true ! Rancangan halatuju bisnes kita. Bisnes tanpa perancangan yang lengkap dan padu takkan mampu untuk berdiri lama😃
.
Kalau korang still belum merancang bisnes korang, Cepat-cepat rancang sebelum terlambat.
.
All the best semua !
#pembekalmesinpelletno1malaysia
... See MoreSee Less

That true ! Rancangan halatuju bisnes kita. Bisnes tanpa perancangan yang lengkap dan padu takkan mampu untuk berdiri lama😃
.
Kalau korang still belum merancang bisnes korang, Cepat-cepat rancang sebelum terlambat. 
.
All the best semua ! 
#PembekalMesinPelletNo1Malaysia

2 months ago

Mesin cendawan BIMBO

SAPE KENAL KAWAN2 KITA NI..??
.
Masa abe we x de td.. Ada kawan kita 3 org ni dr tumpat.. Mai cari mesin cendawan kt ofis..
.
Kebetulan kt ofis plak... Tinggal sorg je team abe we.. Yg lain semua outstation hntr mesin n cuti
.
Dk kalut2 layan kawan2 kita ni.. Lupa nk tanya nama plak.. No tel pn x nya amek.. Amek gambar je.. hahahahah
.
Sape kenal kawan2 kita ni.. Nnt tlg komen kt bawah ye.. 😊
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

SAPE KENAL KAWAN2 KITA NI..??
.
Masa abe we x de td.. Ada kawan kita 3 org ni dr tumpat.. Mai cari mesin cendawan kt ofis..
.
Kebetulan kt ofis plak... Tinggal sorg je team abe we.. Yg lain semua outstation hntr mesin n cuti
 .
Dk kalut2 layan kawan2 kita ni.. Lupa nk tanya nama plak.. No tel pn x nya amek.. Amek gambar je.. hahahahah
.
Sape kenal kawan2 kita ni.. Nnt tlg komen kt bawah ye.. 😊
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia

2 months ago

Mesin cendawan BIMBO

DAULAT TUANKU ! DAULAT TUANKU ! DAULAT TUANKU !
.
.
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEPUTERAAN

KEBAWAH DULI YANG MAHA MULIA YANG DIPERTUAN AGONG XVI
AL SULTAN ABDULLAH RI'AYATUDDIN AL MUSTAFA BILLAH SHAH
IBNI ALMARHUM SULTAN HAJI AHMAD SHAH AL-MUSTAIN BILLAH
.
Merafak sembah tuanku.
... See MoreSee Less

DAULAT TUANKU ! DAULAT TUANKU ! DAULAT TUANKU !
.
.
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEPUTERAAN

KEBAWAH DULI YANG MAHA MULIA YANG DIPERTUAN AGONG XVI
AL SULTAN ABDULLAH RIAYATUDDIN AL MUSTAFA BILLAH SHAH
IBNI ALMARHUM SULTAN HAJI AHMAD SHAH AL-MUSTAIN BILLAH
.
Merafak sembah tuanku.

2 months ago

Mesin cendawan BIMBO

CIKGU WONG N PARTNER DIA
.
Dh lama x jmpa kawan yg buat projek dlm rmh kedai.
.
Se ingt abe we..
+ Farhan pontian,
+ Mr tee bandar melaka,
+ Nama ape ntah sorg kt baling rasanya,
+ N ni cikgu wong kt tanah merah
.
So kenape kawan2 kita ni p buat dlm rmh kedai..??
.
Jawapannya x lain x bkn.. Sbb sewa nya murah sgt2.

Mcm cikgu wong ni.. Sewa dia baru rm300 utk keluasan 20' × 80'
.
Ok sgt2 la kan..

Next dia akan dptkn kedai2 sebelahnya pula.. 3 tingkat sewa rm800 je kalau x silap abe we..
.
Terbaek lah cikgu wong..
.
All the best dlm bisnes boss
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

CIKGU WONG N PARTNER DIA
.
Dh lama x jmpa kawan yg buat projek dlm rmh kedai.
.
Se ingt abe we.. 
+ Farhan pontian, 
+ Mr tee bandar melaka,
+ Nama ape ntah sorg kt baling rasanya,
+ N ni cikgu wong kt tanah merah
.
So kenape kawan2 kita ni p buat dlm rmh kedai..??
.
Jawapannya x lain x bkn.. Sbb sewa nya murah sgt2.

Mcm cikgu wong ni.. Sewa dia baru rm300 utk keluasan 20 × 80
.
Ok sgt2 la kan.. 

Next dia akan dptkn kedai2 sebelahnya pula.. 3 tingkat sewa rm800 je kalau x silap abe we.. 
.
Terbaek lah cikgu wong..
.
All the best dlm bisnes boss
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia

Comment on Facebook CIKGU WONG N PARTNER...

Mantap

Wah dekat mama rumab kedai yang murah ni bestnyaaaaaa

2 months ago

Mesin cendawan BIMBO

Yakin dengan diri sendiri yang kita boleh berjaya. Sentiasa bersikap dan berfikiran positif. Abaikan segala kata-kata atau aura negatif di sekeliling kita.
.
Teruskan bersemangat. Semoga kita semua kaya dan berjaya !
... See MoreSee Less

Yakin dengan diri sendiri yang kita boleh berjaya. Sentiasa bersikap dan berfikiran positif. Abaikan segala kata-kata atau aura negatif di sekeliling kita. 
.
Teruskan bersemangat. Semoga kita semua kaya dan berjaya !

Dapatkan Info Terkini

Makro Engineering

1177 Jalan Guchil Bayam,

15200 Kota Bharu,

Kelantan.

+60 19 982 7769

admin@mesincendawan.com

Perlu bantuan? PM kami!

Kami di sini untuk membantu anda! Jangan teragak-agak untuk bertanya kepada kami. Klik di bawah untuk mulakan chat dengan wakil kami.

Pengurus

Abe Wan

Online

Abe Wan

Hi, apa boleh saya bantu? 00.00