Artikel & Berita

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

3 weeks ago

Mesin cendawan BIMBO

Ni citer awal tahun ari tu..
.
Every year team kita akan ada anual meeting.. Utk discuss halatuju kita tahun ni..
.
Kali ni special sket.. Kita buat kt cameron highland.. Kita lepak kt sini 4hari 3mlm..
.
2lg team kami x dpt hadir.. aidil baqi n abedi x dpt dtg sbb kalut menguruskan delivery mesin cendawan..
.
Doakan kami semua istoqomah memberi yg terbaik buat semua kawan2 pengusaha cendawan di seluruh malaysia..
.
Dan terima kasih juga kami ucapkan kerana memberi kepercayaan kpd kami utk mwnjadi pembekal meain cendawan no 1 Malaysia..
.
Love you guys
.
#pembekalmeaincendawanno1malaysia
#meaincendawanbimbo
... See MoreSee Less

Ni citer awal tahun ari tu..
.
Every year team kita akan ada anual meeting.. Utk discuss halatuju kita tahun ni.. 
.
Kali ni special sket.. Kita buat kt cameron highland.. Kita lepak kt sini 4hari 3mlm.. 
.
2lg team kami x dpt hadir.. aidil baqi n abedi x dpt dtg sbb kalut menguruskan delivery mesin cendawan..
.
Doakan kami semua istoqomah memberi yg terbaik buat semua kawan2 pengusaha cendawan di seluruh malaysia..
.
Dan terima kasih juga kami ucapkan kerana memberi kepercayaan kpd kami utk mwnjadi pembekal meain cendawan no 1 Malaysia..
.
Love you guys
.
#PembekalMeainCendawanNo1Malaysia
#MeainCendawanBIMBO

Kita cuma nampak kejayaan dan kemewahan dia TAPI kita tak nampak apa yang dilalui sebalik kejayaan dan kemewahan yang dia ada sekarang.
.
Stop bandingkan orang lain dengan diri kita. Kalau orang lain boleh berjaya, why kita tak boleh??..
.
Usaha dan tawakal dengan apa yang kita lakukan. Yang menyerah kalah sebelum berperang.
.
#cendawantiram
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG CONTEST 25 FEB HARI TU...
.
.
Thank you kepada semua yang join contest last month. Tahniah kepada semua pemenang. Kepada yang belum menang takpe, lepas nie banyak lagi contest yang abe we akan buat ye. Jangan lupa join ye. hihi
.
Nanti boleh tuntut hadiah dengan team abe we ye. Pemenang yang belum bagi alamat boleh bagi alamat dekat messenger ye.. Nanti team abe we akan poskan hadiah..
.
Yang dah bagi... Tunggu hadiah sampai. yeayy..
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia.
... See MoreSee Less

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG CONTEST 25 FEB HARI TU... 
.
.
Thank you kepada semua yang join contest last month. Tahniah kepada semua pemenang. Kepada yang belum menang takpe, lepas nie banyak lagi contest yang abe we akan buat ye. Jangan lupa join ye. hihi
.
Nanti boleh tuntut hadiah dengan team abe we ye. Pemenang yang belum bagi alamat boleh bagi alamat dekat messenger ye.. Nanti team abe we akan poskan hadiah.. 
.
Yang dah bagi... Tunggu hadiah sampai. yeayy.. 
.
#PembekalMesinCendawanNo1Malaysia.

Comment on Facebook

tahniah semua

ALHAMDULILLAH..
.
Banyak sungguh cabaran abg kita sorg ni.. Jnji elok2 dgn tuan tanah kt gokbak utk sewa tempat.. Alek2.. Tuan tanah nk pakai sendiri plak tanah tu.. Sib baik x bina ape2 lg...
.
Mesin semua dh order. Tmpt nk buat projek cendawannya x confirm2 lg...
Ishh.. Sebulan lbh gak lps mesin dh siap nk hntr.. abang kita ni terpaksa ke huku ke hikir utk cari tempat yg sesuai..
.
Abg kita ni.. Merupakan anak kpd sorg professor yg terkenal dlm industri cendawan..
.
Beliau bakal jalankan tanaman cendawan tiram n kukur..
.
Ni br betul.. Bak ckp mat saleh.. WALK THE TALK.. Terbaek prof..
.
Abe we doakan projek prof dan anakanada berjalan seperti yg di rancangkan..
.
All the best
.
#pembekalmeaincendawanno1malaysia
#meaincendawanbimbo
... See MoreSee Less

ALHAMDULILLAH..
.
Banyak sungguh cabaran abg kita sorg ni.. Jnji elok2 dgn tuan tanah kt gokbak utk sewa tempat.. Alek2.. Tuan tanah nk pakai sendiri plak tanah tu.. Sib baik x bina ape2 lg... 
.
Mesin semua dh order.  Tmpt nk buat projek cendawannya x confirm2 lg... 
Ishh.. Sebulan lbh gak lps mesin dh siap nk hntr..  abang kita ni terpaksa ke huku ke hikir utk cari tempat yg sesuai.. 
.
Abg kita ni.. Merupakan anak kpd sorg professor yg terkenal dlm industri cendawan..
.
Beliau bakal jalankan tanaman cendawan tiram n kukur..
.
Ni br betul.. Bak ckp mat saleh.. WALK THE TALK..  Terbaek prof.. 
.
Abe we doakan projek prof dan anakanada berjalan seperti yg di rancangkan..
.
All the best
.
#PembekalMeainCendawanNo1Malaysia
#MeainCendawanBIMBO

Comment on Facebook

Smga dipermudahkan

Boleh call sy 0138211255 . Kalau dia nk cari kwsn kedah

" ORANG YANG PANDAI TAK SEMESTINYA BERJAYA, TAPI ORANG YANG RAJIN DAN SABAR PASTI BERJAYA "
.
.
.
Teruskan berusaha untuk capai apa yang kita mahu. Rajin dan sabar adalah kunci. Jangan mudah putus asa. KEEP IT UP😋
#CendawanTiram
#PembekalMesincendawanNo1Malaysia
... See MoreSee Less

 ORANG YANG PANDAI TAK SEMESTINYA BERJAYA, TAPI ORANG YANG RAJIN DAN SABAR PASTI BERJAYA 
.
.
.
Teruskan berusaha untuk capai apa yang kita mahu. Rajin dan sabar adalah kunci. Jangan mudah putus asa. KEEP IT UP😋
#CendawanTiram
#PembekalMesincendawanNo1Malaysia

Comment on Facebook

Setuju bos

Setuju bos

4 weeks ago

Mesin cendawan BIMBO

ABE WE ADA LBH DARIPADA 30 JENIS MESIN CENDAWAN SEMUANYA..
.
"Kenapa banyak sgt tu abe we..??"

Ada pelbagai saiz dan bentuk..
Nk sesuaikan dgn projek cendawan masing2..
Ye laaa.. Ada kawan2 kita nk buat buat 500bag sehari..
Ada nk buat 1,000bag sehari..
Ada nk buat 2,000bag sehari..
Dan ada nk buat lbh dari tu...
X kan nk bg mesin yg sama kan.. Nnt roi dia lambat.
.
So.. Abe we akan bantu you guys pilih mesin mana yg sesuai dgn projwk masing2..

Nk up kt sini semua gambar2 tu.. takut x muat la plak.. Hahaha
.
Ape2 roger je abe we.. Nnt abe we akan bantu
Ni no personal abe we ye.
0199827769
.
Tepon utk hal2 berkaitan ngan cendawan je tau.. Nk mengurat abe we.. Nnt abw we bg no lain.. Hahahahah..
.
Semoga mesin abe we ni boleh membantu kawan2 semua utk jana lbh pendapatan dlm tanaman cendawan..
.
All the best guys..
.
#PembekalMeainCendawanNo1Malaysia
#MeainCendawanBIMBO
... See MoreSee Less

ABE WE ADA LBH DARIPADA 30 JENIS MESIN CENDAWAN SEMUANYA..
.
Kenapa banyak sgt tu abe we..??

Ada pelbagai saiz dan bentuk.. 
Nk sesuaikan dgn projek cendawan masing2.. 
Ye laaa.. Ada kawan2 kita nk buat buat 500bag sehari..
Ada nk buat 1,000bag sehari..
Ada nk buat 2,000bag sehari..
Dan ada nk buat lbh dari tu...
X kan nk bg mesin yg sama kan.. Nnt roi dia lambat.
.
So.. Abe we akan bantu you guys pilih mesin mana yg sesuai dgn projwk masing2..

Nk up kt sini semua gambar2 tu.. takut x muat la plak..  Hahaha
.
Ape2 roger je abe we.. Nnt abe we akan bantu
Ni no personal abe we ye. 
0199827769
.
Tepon utk hal2 berkaitan ngan cendawan je tau.. Nk mengurat abe we.. Nnt abw we bg no lain.. Hahahahah..
.
Semoga mesin abe we ni boleh membantu kawan2 semua utk jana lbh pendapatan dlm tanaman cendawan..
.
All the best guys..
.
#PembekalMeainCendawanNo1Malaysia
#MeainCendawanBIMBO

Comment on Facebook

mkn nasi doh ko boss pagi.2 ni...

Dapatkan Info Terkini

Makro Engineering

1177 Jalan Guchil Bayam,

15200 Kota Bharu,

Kelantan.

+60 19 982 7769

admin@mesincendawan.com

Perlu bantuan? PM kami!

Kami di sini untuk membantu anda! Jangan teragak-agak untuk bertanya kepada kami. Klik di bawah untuk mulakan chat dengan wakil kami.

Pengurus

Abe Wan

Online

Abe Wan

Hi, apa boleh saya bantu? 00.00